Thuiszorg

Schermafbeelding 2019-03-02 om 13.59.38.

Heeft u hulp nodig bij uw persoonlijke verzorging? Of heeft u door een ziekte of aandoening verpleegkundige zorg nodig? Dan komt u in aanmerking voor thuiszorg van maatschappelijke zorg. Wij bieden de zorg die u nodig heeft bij u aan huis. Zo kunt u langer thuis blijven wonen. Wij bieden u verzorging, verpleging en ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het douchen of in bad gaan, hulp bij het aantrekken van steunkousen, het aanleggen van een katheter, wond- en longzorg.

24-uurs zorg

In Good Hands

Met onze diensten voor 24-uurs zorg kunnen patiënten er zeker van zijn dat hun gezondheidskwesties tijdig zullen worden aangepakt, zonder dat ze daarvoor hun normale dagelijkse routines hoeven op te offeren. Bij Maatschappelijke zorg zorgen we voor de gezondheid en het welzijn van onze patiënten en bieden we hen gepersonaliseerde thuiszorg aan waarmee ze zich weer beter gaan voelen.

Begeleiding

Schermafbeelding 2019-03-02 om 15.36.14.

 Een onderdeel van maatschappelijke zorg is ambulante begeleiding in de regio Zuid-Oost Brabant. Dit houdt in dat de zorgverlener(s) bij u aan huis komt en begeleiding biedt op een of meerdere vlakken ter bevordering van zelfstandigheid.


Na aanmelding nemen wij contact met u op om een intakegesprek te plannen. In dit gesprek kunt u uw hulpvraag toelichten en uiteraard ook vragen stellen. Tijdens dit gesprek krijgen wij een goede indruk van uw situatie. 

Hierna wordt in samenspraak een begeleidingsplan opgesteld die uitgaat van- en aansluit op uw eigen mogelijkheden, behoeften en hulpvraag. Doelen en afspraken worden in het begeleidingsplan vastgesteld en dit wordt minimaal 1  keer per jaar geëvalueerd.

Dementie/alzheimer zorg

Schermafbeelding 2019-03-04 om 12.46.24.

Voor iemand die hulpbehoevend is, lijkt zelf de zorg regelen onbetaalbaar geworden. Wij werken onder andere met verpleegkundigen uit het buitenland waardoor de zorg betaalbaar blijft.
U kunt thuis blijven wonen en krijgt alle zorg aan huis van 1vaste verpleegkundige.
Onze medewerkers worden zorgvuldig gescreend en krijgen indien nodig een spoedcursus Nederlands aangeboden. Mocht u er samen niet uitkomen bij een dringend verzoek dan kunt u gebruik maken van onze tolk die 24/7 beschikbaar is.